SZÖVETSÉGÜNK TÖRTÉNETE

A Magyar Mobiltárca Szövetség 2011 júniusában alakult hat szolgáltató – Magyar Telekom, Telenor,  Vodafone, OTP Bank, MasterCard és Supershop – összefogásának eredményeképpen. Szövetségünk tagsága azóta folyamatosan bővül, melynek köszönhetően nagyban hozzájárul a mobiltárca fejlődéséhez és terjeszkedéséhez.

CÉLUNK

Célunk, hogy a sokszínű mobiltárca szolgáltatások hazánkban is széles körben elterjedjenek, ezért kiemelt szerepet vállalunk a mobilszolgáltatók, bankok és kereskedők együttműködésének koordinálásában, valamint a piac és a lakosság edukációjában.

A mobilfizetésen felül, a Szövetség nyitott az NFC technológiát használó innovációs termékek, szolgáltatások terjesztésére, az azzal kapcsolatos üzletfejlesztési irányok meghatározására és azokban való részvételre. Ilyen innovációs iránynak tekinthető az irodai beléptetés, az elektronikus aláírás, valamint a közösségi közlekedésben megvásárolt jegyek és bérletek NFC alapon történő használata.

VEZETŐSÉG

ELNÖKSÉG TAGJAI

Dr. Sziveri János (elnök)
Dr. Sziveri János (elnök)Magyar Telekom Nyrt.
IT igazgató
Banovic Aleksandra
Banovic AleksandraTelenor Magyarország Zrt.
digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettes
Schuster Katalin
Schuster KatalinBudapest Bank Zrt.
Lakossági Üzletág Fejlesztési és Támogatási Vezető
Hovanyecz Norbert
Hovanyecz NorbertSuperShop Kft.
ügyvezető igazgató
Molnár Ferenc
Molnár FerencNetLock Kft.
ügyvezető igazgató
Pálffy Zoltán
Pálffy ZoltánSeawing Kft.
ügyvezető igazgató

FŐTITKÁR

Pataki Gábor
Pataki Gáborfőtitkár
Magyar Mobiltárca Szövetség

telekom-logotelenor-logoBB_logo_200wsupershop-logoany-uj-logo  capgemini-logocapsys     gemalto jcdecaux netlock-logo Logo_Oberthur_Techologies_újpos-services    seawing-logoottone_logo_NYRTa38_hajo_logoaldi-logo

TAGSÁG

 

Még csak az elején járunk az NFC technológiában rejlő lehetőségek kiaknázásának. Magyarország mindig is élen járt az új technológiákra épülő szolgáltatások kifejlesztésében, azok napi szintű bevezetésében. Mára már nem csak a technológia adott, hanem a telefonkészülékek tudása és számossága is megfelelő alapot teremt ahhoz, hogy egyre több hasznos és praktikus szolgáltatásra használhassuk okostelefonunkat.

Ha fontos számodra az innováció, az új technológiák és szolgáltatások fejlesztése, vagy csak részt kívánsz venni egy biztonságos, kényelmes és gyors technológiára épülő forradalom megvalósításában, akkor köztünk a helyed!

Jelentkezz a Magyar Mobiltárca Szövetség tagjai sorába, ahol aktívan részt vehetsz munkacsoportjainkban!

Érdeklődöm

PÁRTOLÓ TAGSÁG

A Magyar Mobiltárca Szövetség pártoló tagsági rendszerében bármely hazai vállalkozás részese lehet egy digitális forradalomnak. Ha vállalkozásod rendelkezik PayPass típusú bankkártya elfogadására alkalmas terminállal, akkor Te is bármikor aktív részese lehetsz ennek az innovatív technológiára épülő biztonságos, gyors és kényelmes fizetési mód bevezetésének, hiszen vállalkozásod plusz beruházási költség és belső folyamatainak a megváltoztatása nélkül nyújthatja a mobiltárca alkalmazásokon keresztüli fizetést ügyfeleinek. Sőt, a mobiltárcának köszönhetően akár különféle hűségprogramokat is kínálhatsz nekik. Ebből kifolyólag, a Magyar Mobiltárca Szövetség pártoló tagjaként aktív részese lehetsz a hazai pénzügyi kultúra fejlesztésének! Csak annyit kell tenned, hogy csatlakozol Szövetségünkhöz és kiragasztod a mobiltárca alapú fizetési lehetőséget bemutató matricát a bejárati ajtódra vagy akár a pénztáraidhoz is. Mindezért cserébe a Szövetség marketing támogatást és vállalkozásod népszerűsítését tudja nyújtani neked!

Jelentkezz a Magyar Mobiltárca Szövetség pártoló tagjai sorába, ahol aktívan részt vehetsz munkacsoportjainkban!

Érdeklődöm

SZERETNÉL RÉSZT VENNI A MOBILFIZETÉS EDUKÁLÁSÁBAN?

Szövetségünknek kiemelt szerepe van a hazai mobilfizetés elterjedésében, a jövő generáció pénzügyi kultúrájának fejlesztésében. Az edukáció érdekében különféle képzési programok elindításán dolgozunk, szoros együttműködésben az itthoni közép- és felsőoktatási intézmények tanáraival, előadóival. A programoknak köszönhetően a diákok történeti áttekintést kapnak a készpénzmentes fizetési technológiákról, annak fejlődéséről és várható trendjeiről.

Amennyiben szívügyed a pénzügyi kultúra fejlesztése és szeretnél együttműködni velünk a megvalósításban, jelentkezz a Magyar Mobiltárca Szövetség edukáló partnerei sorába, ahol aktívan részt vehetsz munkacsoportjainkban!

Érdeklődöm